RetouchPRO

Go Back   RetouchPRO > Tools > Vendor Support > AKVIS Support Forum
Register Blogs FAQ Site Nav Search Today's Posts Mark Forums Read


AKVIS Support Forum Official support forum for the AKVIS line of plugins and applications.

Enhancer and PS CS3 Crashing

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06-21-2008, 08:55 AM
DonReitz DonReitz is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 13
Enhancer and PS CS3 Crashing

I'm not sure if this is similar to the previous thread or not. I used the original version on Enhancer with no trouble whatsoever. However, after updating to the version with Focus mode, CS3 would from time to time simply close after choosing Filter> Akvis Enhancer. Now, I can't use Enhancer at all because CS3 closes every time I choose it. I use a MacBook with OS X 10.4.11, Intel Core 2 Duo, 2 GB memory.

Any help is appreciated.
Don
Reply With Quote top
  #2  
Old 06-21-2008, 11:44 AM
Swampy's Avatar
Swampy Swampy is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: The Swamps of Florida
Posts: 4,418
Re: Enhancer and PS CS3 Crashing

I'm not familiar with Enhancer. Is it Universal Binary (able to run on the Intel Chip)? Do you have the same problem if you set PS to run in Rosetta?
Reply With Quote top
  #3  
Old 06-21-2008, 12:02 PM
DonReitz DonReitz is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 13
Re: Enhancer and PS CS3 Crashing

I'm not computer literate enough to know whether or not Enhancer is universal binary. However, Enhancer worked perfectly fine on my computer before I downloaded the new version with the Focus mode. It was only after downloading the new version that this problem came up. I have to assume that there's something buggy about the new version and hopefully Akvis knows how to fix it. Alternatively, I would be happy to replace this version with the previous one that worked well.

Thanks for the interest.
Don
Reply With Quote top
  #4  
Old 06-24-2008, 04:11 AM
akvis's Avatar
akvis akvis is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 137
Re: Enhancer and PS CS3 Crashing

Does Enhancer standalone work without any problem?
Do you have a log file from Console?

Rimma
Reply With Quote top
  #5  
Old 06-24-2008, 04:37 PM
DonReitz DonReitz is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 13
Re: Enhancer and PS CS3 Crashing

My license doesn't let me use the standalone version. If it would help, tell me what exactly I can get you from Console.
Don
Reply With Quote top
  #6  
Old 06-24-2008, 04:59 PM
DonReitz DonReitz is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 13
Re: Enhancer and PS CS3 Crashing

Here's how Enhancer behaves:

TIF image with no layers other than background: Opening Enhancer will cause CS3 to close the file.

TIF image with multiple layers: Enhancer works fine when in background layer.

TIF image with background layer plus background copy layer (no other layers): Enhancer works fine when in either background or background copy layers. In some cases Enhancer opens with a highly coarse, pixelated image. In other cases it opens with a perfectly good image.

TIF image with multiple layers: Enhancer opens with a "Black Image" message when in layer other than background.

Hope this helps.
Don



.
Reply With Quote top
  #7  
Old 06-24-2008, 11:46 PM
akvis's Avatar
akvis akvis is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 137
Re: Enhancer and PS CS3 Crashing

Don, could you send us your tiff photos? we'll test them. As to the information from Console, we need all info from the calling of Enhancer till the crashing. You can send to support@akvis.com

Rimma
Reply With Quote top
  #8  
Old 06-25-2008, 12:16 AM
akvis's Avatar
akvis akvis is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 137
Re: Enhancer and PS CS3 Crashing

Quote:
Originally Posted by Swampy View Post
I'm not familiar with Enhancer. Is it Universal Binary (able to run on the Intel Chip)? Do you have the same problem if you set Photoshop to run in Rosetta?
Enhancer is Universal Binary. It will work on Intel Mac. And it should work under Rosetta.
Reply With Quote top
  #9  
Old 06-26-2008, 04:42 PM
DonReitz DonReitz is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 13
Re: Enhancer and PS CS3 Crashing

Quote:
Originally Posted by akvis View Post
Don, could you send us your tiff photos? we'll test them. As to the information from Console, we need all info from the calling of Enhancer till the crashing. You can send to support@akvis.com

Rimma
Well, of course I can't get CS3 to misbehave at the moment. However, I will send a TIF which shows up pixelated in Enhancer.
Thanks for your patience.
Don
Reply With Quote top
  #10  
Old 07-07-2008, 07:00 PM
DonReitz DonReitz is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 13
Re: Enhancer and PS CS3 Crashing

You know, I did a couple system updates, repaired permissions and cleared out some old files, and the problems seem to have disappeared. At least I can't duplicate them in the last few photos I've worked on. Unless I run into difficulties down the road you won't hear from me on this.

Thanks for your patience. It's appreciated.
Don
Reply With Quote top
Reply

  RetouchPRO > Tools > Vendor Support > AKVIS Support Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 08:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2016 Doug Nelson. All Rights Reserved