RetouchPRO

Go Back   RetouchPRO > Tools > Vendor Support > AKVIS Support Forum
Register Blogs FAQ Site Nav Search Today's Posts Mark Forums Read


AKVIS Support Forum Official support forum for the AKVIS line of plugins and applications.

Enhancer 9.5 crashes

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-01-2008, 11:31 PM
camner camner is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 73
Enhancer 9.5 crashes

I have a reproducible crashing issue with AKVIS Enhancer 9.5 on my Intel Mac.

If I follow these steps, Enhancer crashes every time:

1. Use Enhancer in "Focus" mode
2. Make whatever setting adjustments I wish
3. Click the "Run" button
4. Click the "Apply" button

If I skip step 3 (clicking "Run"), Enhancer behaves normally.
Reply With Quote top
  #2  
Old 12-02-2008, 09:15 PM
akvis's Avatar
akvis akvis is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 137
Re: Enhancer 9.5 crashes

Hi camner! Actually, if you skip "Run" and press "Apply" right away, the process starts nevertheless (as if you click "Run") - automatically - and then the changes are applied ("Run", then "Apply"). We will test and keep you informed!


----
Kat
Reply With Quote top
  #3  
Old 12-03-2008, 01:51 AM
akvis's Avatar
akvis akvis is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 137
Re: Enhancer 9.5 crashes

Unfortunately we can't repeat this bug. Please look at your PM for a solution.
Reply With Quote top
  #4  
Old 12-06-2008, 11:59 PM
camner camner is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 73
Re: Enhancer 9.5 crashes

Thank you for your quick reply. It seems I can't repeat the bug either! It was consistent for several days, but then after a restart, things seem to be fine. I apologize...I should have tried a restart first.
Reply With Quote top
  #5  
Old 12-07-2008, 10:57 AM
akvis's Avatar
akvis akvis is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 137
Re: Enhancer 9.5 crashes

We are glad to hear this!
If the problem returns, let us know!

Kat
Reply With Quote top
Reply

  RetouchPRO > Tools > Vendor Support > AKVIS Support Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stamp crashes on big file 3dphotoguy AKVIS Support Forum 2 09-15-2008 01:19 PM
Enhancer and PS CS3 Crashing DonReitz AKVIS Support Forum 9 07-07-2008 07:00 PM
Enhancer 9.1 previews are inaccurate greybeard AKVIS Support Forum 12 05-23-2008 11:40 PM
Those green areas in Enhancer greybeard AKVIS Support Forum 16 05-01-2008 07:41 AM
Applying Enhancer To Specific Areas DonReitz AKVIS Support Forum 14 04-09-2008 06:00 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2016 Doug Nelson. All Rights Reserved