RetouchPRO

Go Back   RetouchPRO > Tools > Vendor Support > AKVIS Support Forum
Register Blogs FAQ Site Nav Search Today's Posts Mark Forums Read


AKVIS Support Forum Official support forum for the AKVIS line of plugins and applications.

issue with Enhancer 10

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 07-25-2009, 11:30 PM
camner camner is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 73
issue with Enhancer 10

Please see the quick video at http://screencast.com/t/hxqqsYWJX. Notice how the progress bar flickers oddly. Eventually Enhancer completes the process, but much more slowly than in version 9.5.

Thought you ought to know...
Reply With Quote top
  #2  
Old 07-26-2009, 01:22 AM
akvis's Avatar
akvis akvis is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 137
Re: issue with Enhancer 10

Thank you for the report!
It must not look that way.
We will fix it Monday!

Kat
Reply With Quote top
  #3  
Old 07-26-2009, 07:41 PM
camner camner is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 73
Re: issue with Enhancer 10

Thanks for your quick reply! I look forward to the fix!
Reply With Quote top
  #4  
Old 07-27-2009, 11:32 PM
akvis's Avatar
akvis akvis is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 137
Re: issue with Enhancer 10

Now it works for all modes without glitches, except the Focus mode (it's the one which shown in your movie). We are still working on this mode. I will write to you here when the fixed version is available.

Kat
Reply With Quote top
  #5  
Old 07-28-2009, 01:42 AM
akvis's Avatar
akvis akvis is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 137
Re: issue with Enhancer 10

By the way we have tested version 9.5 and version 10 in the Focus mode with the same pictures, all results show that image processing speed in version 10 is better, now the program works quicker.
But the progress bar looks strangely (flickers) - and you can't understand when the finish is. We will fix this, but you should know that anyway the program works more quickly now.

Kat
Reply With Quote top
  #6  
Old 07-28-2009, 05:52 AM
akvis's Avatar
akvis akvis is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 137
Re: issue with Enhancer 10

Fixed ;-)

You can download the latest versions from here:
http://akvis.com/en/enhancer/downloa...nhancement.php
Reply With Quote top
Reply

  RetouchPRO > Tools > Vendor Support > AKVIS Support Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Enhancer 10.0 question camner AKVIS Support Forum 1 07-26-2009 01:14 AM
Enhancer 9.5 crashes camner AKVIS Support Forum 4 12-07-2008 10:57 AM
Enhancer and PS CS3 Crashing DonReitz AKVIS Support Forum 9 07-07-2008 07:00 PM
Enhancer 9.1 previews are inaccurate greybeard AKVIS Support Forum 12 05-23-2008 11:40 PM
Applying Enhancer To Specific Areas DonReitz AKVIS Support Forum 14 04-09-2008 06:00 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2016 Doug Nelson. All Rights Reserved