RetouchPRO

Go Back   RetouchPRO > Tools > Vendor Support > Hidden Power Support
Register Blogs FAQ Site Nav Search Today's Posts Mark Forums Read


Hidden Power Support Support and discussion area for Richard Lynch's book and software series

Can't Browse after HPA2 install!!!

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06-03-2003, 05:26 AM
bglogo bglogo is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: PA
Posts: 2
Can't Browse after HPA2 install!!!

I recently installled HPA2 and since then have not been able to use the 'File->Browse' in Elements to browse and open photos. I've tried clicking on the 'Browse' icon and using the 'Shift-Ctrl-O' shortcut but none of them work. Is Elements corrupted or is this a normal bug with HPA2? I'm using a PC. Any help would be appreciated.
Reply With Quote top
  #2  
Old 06-03-2003, 05:54 AM
Susan S. Susan S. is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Adelaide, South Australia
Posts: 139
I haven't heard of this problem. It certainly wasn't a problem for me on the Mac. It's possible your preference files have become corrupted - a useful trick whenever Elements starts playing up is to try resetting preferences - hold down alt-control and shift immediately after launching Elements, and click yes when asked.
susan S.
Reply With Quote top
  #3  
Old 06-03-2003, 07:42 AM
bglogo bglogo is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: PA
Posts: 2
Thank you, that did the trick. I don't know what I did to screw it up but if it happens again I'll know how to fix it. Thanks again.
Reply With Quote top
  #4  
Old 06-03-2003, 07:50 AM
Susan S. Susan S. is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Adelaide, South Australia
Posts: 139
Glad I could help - I doubt that you actually did anything to mess it up - preference files in Elements and photoshop just seem prone to becoming corrupted and this causes weird and wonderful problems.

Susan S.
Reply With Quote top
  #5  
Old 06-03-2003, 08:57 AM
Richard_Lynch's Avatar
Richard_Lynch Richard_Lynch is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: Western NY
Posts: 1,105
There is nothing in Hidden Power that would affect/effect the browser of mechanisms in the program. This is either a coincidence, or symptomatic of other problems you may be experiencing.

Susan's advice, as always, is pretty solid.
Reply With Quote top
Reply

  RetouchPRO > Tools > Vendor Support > Hidden Power Support


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't fully install HPPE4 (Mac OS 10.4) engineerbob Hidden Power Support 11 07-26-2006 06:36 AM
Trouble Installing on PC -- default install to C drive Richard_Lynch Hidden Power Support 16 08-04-2005 04:28 PM
Mac install problem John O Hidden Power Support 21 09-06-2004 08:31 PM
Can't install HPE2 tools from CD. rebbi Hidden Power Support 15 03-02-2004 06:03 AM
Uninstalling HPA2 ? Cal516 Hidden Power Support 8 05-05-2003 09:09 AM


All times are GMT -6. The time now is 04:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2016 Doug Nelson. All Rights Reserved