RetouchPRO

Go Back   RetouchPRO > Technique > Image Help
Register Blogs FAQ Site Nav Search Today's Posts Mark Forums Read


Image Help Got a problem image? Don't know where to begin? Upload images and ask our users what they think or if they can help

Desperately need some help!

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-25-2003, 05:01 PM
Paulie's Avatar
Paulie Paulie is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Sittingbourne Kent, England
Posts: 40
Desperately need some help!

I don't know if i'm posting this in the correct forum, forgive me if its not, but i got a slight problem with my PS settings. In the screen shot attached, i have a hard round brush at over 300 pixels, (you can see the outline of the brush) but as you can see, the line it is putting down is very small, this happens when i try to use the quck mask too, it looks like nothing is happening at a small size brush, but when i enlarge the brush, i can see a slight red mask is there but very, very tiny. I may be having a dumb moment, & its something easy to fix, but its bugging me!! Any help would be appreciated.
Attached Images
File Type: jpg screen.jpg (63.9 KB, 37 views)
Reply With Quote top
  #2  
Old 09-25-2003, 05:02 PM
jeaniesa's Avatar
jeaniesa jeaniesa is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Colorado foothills
Posts: 1,826
Paulie, I had this happen to me just the other day. I have no idea how I got to that point, but I shut down PS and restarted it and the problem went away. Have you tried that (as well as rebooting if restarting just PS didn't work?)

If anyone knows why this happens, I'd really appreciate it. It happens to me about once every two months and I've never been able to figure out what triggers it.

Jeanie

P.S. I deleted your duplicate thread/post.
Reply With Quote top
  #3  
Old 09-25-2003, 05:06 PM
Paulie's Avatar
Paulie Paulie is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Sittingbourne Kent, England
Posts: 40
I tried restarting PS & re-booting. It works sometimes after re-booting only, but not all the time
Reply With Quote top
  #4  
Old 09-25-2003, 09:21 PM
Ed_L's Avatar
Ed_L Ed_L is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: northwest Indiana, about 45 minutes from Chicago, IL
Posts: 2,824
I've found that sometimes when goofy things happen, and restarting the computer doesn't help, it usually works if I shut down the computer completely for 10 or 15 seconds. I have no idea why a large brush would act that way though. Strange!

Ed
Reply With Quote top
  #5  
Old 09-25-2003, 10:18 PM
roger_ele's Avatar
roger_ele roger_ele is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Sacramento, California
Posts: 620
Just a thought, open up the brushes pallette and select shape dynamics, make sure size is not set to pen pressure but to off.
Reply With Quote top
Reply

  RetouchPRO > Technique > Image Help


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Desperately Looking for Work TylerCruz Classifieds 2 07-08-2003 11:41 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2016 Doug Nelson. All Rights Reserved