RetouchPRO

Go Back   RetouchPRO > Community > Website Feedback
Register Blogs FAQ Site Nav Search Today's Posts Mark Forums Read


Website Feedback Discussion of the retouchpro.com website and forums

Floating Menubar

Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 03-05-2002, 01:52 AM
Doug Nelson's Avatar
Doug Nelson Doug Nelson is offline
Janitor
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 7,068
Blog Entries: 21
Funny that the navbar shows and the Gallery doesn't (not so funny for you, though...but don't give up hope, the author is continually improving it).

I've read that MS IE 5 for the Mac is the most W3C compliant browser ever made. This probably means nothing to those without websites, but I think its cool.
Reply With Quote top
  #32  
Old 03-05-2002, 01:54 AM
BigAl's Avatar
BigAl BigAl is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: South Africa
Posts: 497
Using IE 5.5 sp2, and as I type I can see it, and it is alive.

I've got a feeling that the appearance, disappearance is to do with the university's cache/proxy server. Will check it out from home tonite and let you know (or maybe not, as I'm getting a new car later )
Reply With Quote top
  #33  
Old 03-05-2002, 02:19 AM
BigAl's Avatar
BigAl BigAl is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: South Africa
Posts: 497
My problem is definitely something to do with a cache somewhere. If I run down a thread I haven't been on for a while it's available (no matter how many times I go down that thread). If I go down a thread which I've been on and which has been updated (such as this one), it's gone. If I refresh (or Ctl-refresh) I don't get it back, and if I had it before it's gone. (and, I had it on the last reply page I used, but not this one!). On multi-page threads, it's only available on the first page of that thread that I go down.

I'm still but I hope Doug can get some pointers from this

Don't y'all love computers?
Reply With Quote top
  #34  
Old 03-05-2002, 03:40 PM
Sanda's Avatar
Sanda Sanda is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: Sydney Australia
Posts: 573
works fine in Netscape
Reply With Quote top
  #35  
Old 03-07-2002, 12:54 PM
BigAl's Avatar
BigAl BigAl is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: South Africa
Posts: 497
Works great from home. Tried it in my computer lab (win95 remoteboot + netscape 4.08) and it worked there, except that the title (MENU) was missing, so it must be something on my machine at work. Going to try reinstalling IE on that machine tomorrow
Reply With Quote top
  #36  
Old 03-17-2002, 11:18 AM
BigAl's Avatar
BigAl BigAl is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: South Africa
Posts: 497
Hey Doug, glad you added the menubar to the forums page as well!
Reply With Quote top
  #37  
Old 03-17-2002, 12:55 PM
d_kendal's Avatar
d_kendal d_kendal is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Edmonton, Alberta, Canada
Posts: 829
Thumbs down

Hi Doug,

I'm using a PC (Windows XP). I tried it on Mozilla 0.9.2, the built in browser in StarOffice 5.2, Opera 6.0 and Internet Explorer 6.0. It worked in all of them except IE, which I suspect is because IE doesn't come with Java. At first I wasn't sure if I liked it or not but now I use it all the time and it's really usefull!

- David
Reply With Quote top
  #38  
Old 03-21-2002, 09:13 AM
winwintoo's Avatar
winwintoo winwintoo is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Regina, Saskatchewan
Posts: 942
I just can't take it anymore LOL

Sorry to disappoint you Doug, but that floating menubar is causing me problems.

I use a Mac with IE 6 and ever since the menubar first made it's appearance, pages take forever to load and there is a lot of flashing off and on before the page finally appears even though the menubar only shows up periodically.

I don't always get the menubar and since you removed all other navigation options from the pages, I can't navigate to different parts of the site without re-typing the URL for the home page - annoying!

Also, whether or not the menubar shows up, I can't click on a page number to navigate to other pages of a multi-page thread so I'm limited to reading the first page and sometimes I can get to the last page, but as you know, some of the threads have many pages and I might want to follow a thought somewhere in the middle.

I've tried Netscape too but had even more problems there.

Margaret
Reply With Quote top
  #39  
Old 03-21-2002, 12:41 PM
Doug Nelson's Avatar
Doug Nelson Doug Nelson is offline
Janitor
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 7,068
Blog Entries: 21
Sorry to hear about all that, Margaret. As to why you're experiencing it, I have no idea. The pages are actually smaller now, so loading should be faster, not slower. Plus they have zero to do with clicking on the numbers for more pages. Add that to NS causing even more problems, and I'm suspecting something local. Have you checked to make sure you have your cache enabled? Also, javascript is installed by default, but you can de-select it...did you install the full browser?

You have so many different problems, problems that have no commonality...I'm thinking it's a good time for a spring cleaning of your system.
Reply With Quote top
  #40  
Old 03-21-2002, 02:09 PM
CJ Swartz's Avatar
CJ Swartz CJ Swartz is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: Metro Phoenix area, Arizona
Posts: 3,345
Blog Entries: 19
Doug,

My menubar doesn't always show up, but if I "Refresh" the page, it pops up again. As you explained to Margaret, the pages load more quickly -- except when I'm experiencing a cable company problem.

Margaret -- have you tried using "Refresh" on IE6 to see if that brings the menubar up? (I'm still using IE5, but am guessing that "Refresh" is still on the menu?)

What happens when you try to click on a page number of a multi-page thread?
Reply With Quote top
Reply

  RetouchPRO > Community > Website Feedback


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Japanese lantern Frank Lopes Photo-Based Art 14 06-23-2006 09:44 AM
Fabric in PS? Manjumena Image Help 4 02-22-2005 10:38 PM
Floating Menu metabug Website Feedback 6 12-06-2002 02:36 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2016 Doug Nelson. All Rights Reserved