RetouchPRO

Go Back   RetouchPRO > Community > Website Feedback
Register Blogs FAQ Site Nav Search Today's Posts Mark Forums Read


Website Feedback Discussion of the retouchpro.com website and forums

Problem with links loading

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-30-2007, 11:57 AM
Cassidy Cassidy is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Australia
Posts: 1,104
Problem with links loading

I anyone else having this problem? I can click on 1 link and it loads ok, click on a 2nd link and a lot of the time I get "page not found", if I am terribly lucky I can get to a third link before I get "page not found". I have pretty well given up using Explorer as it is "page not found" most of the time over the last week or so, mozilla is a little better behaved, but still gives me the "page not found" often. And yes it is annoying that you cannot automatically add attachments to a reply unless you select advanced in the first instance.
Reply With Quote top
  #2  
Old 09-30-2007, 12:03 PM
Doug Nelson's Avatar
Doug Nelson Doug Nelson is offline
Janitor
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 7,068
Blog Entries: 21
Re: Problem with links loading

Sounds like your local IP server might be having problems. You might want to check with your ISP to see if they have changed IP servers and not told you (this actually happened to me).
Reply With Quote top
  #3  
Old 09-30-2007, 12:06 PM
Cassidy Cassidy is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Australia
Posts: 1,104
Re: Problem with links loading

I have contacted my isp and have asked them to investigate as all computers on the network have the same problem despite different software, the failure to load pages chokes the network also
Reply With Quote top
  #4  
Old 10-01-2007, 08:06 AM
Cassidy Cassidy is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Australia
Posts: 1,104
Re: Problem with links loading

Well it looks like it is maybe my modem router, everytime I try and access this website now, for some reason the modem/router logs scream **Vecna Scan**.

Can anyone shed some light on this please?
Reply With Quote top
  #5  
Old 10-01-2007, 09:20 AM
Doug Nelson's Avatar
Doug Nelson Doug Nelson is offline
Janitor
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 7,068
Blog Entries: 21
Re: Problem with links loading

It's over my head, but a quick google tells me a vecna scan is a port scanner used to sniff for port vulnerabilities. However, all the instances I can find of router detection of same are for false positives (ie: router is being overly cautious). But it would be unwise to assume that's what's happening to you without some further investigation.

Hopefully one of our resident security experts will be able help out.
Reply With Quote top
Reply

  RetouchPRO > Community > Website Feedback


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The New Links Library Craig Walters Photo Restoration 2 11-23-2016 08:56 PM
Known Photoshop Help Folder Problem Janet Petty Photoshop Help 0 11-27-2005 11:54 PM
Hard drive problem - I think? jeaniesa Hardware 43 07-14-2004 06:20 AM
My links are not showing up jeaniesa Website Feedback 2 06-03-2002 09:54 AM
Reorganized tutorial links section Doug Nelson Non-RetouchPRO Resources 0 04-03-2002 10:21 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2016 Doug Nelson. All Rights Reserved