Go Back   RetouchPRO > Community > Website Feedback
Register Blogs FAQ Site Nav Search Today's Posts Mark Forums Read

Website Feedback Discussion of the website and forums

Site Navigation Problem

Thread Tools
Old 04-21-2002, 05:06 PM
Gerry Monaghan Gerry Monaghan is offline
Join Date: Mar 2002
Location: Montour Falls NY
Posts: 51
Site Navigation Problem

Hey Doug,
FYI, I am trying Netscape Communicator 4.77 and all the links in the Forums Page are available but none light up as the first 3 did in Explorer 5.0. Also, in Communicator, Gallery won't load but it will in Explorer. I am not loosing any sleep over thgis, but I thought info relating to the behavior of the site would interest you.

Is it because I am on an Apple? I am running Sys 9.21 on a G4
Gerry M
Reply With Quote top
Old 04-21-2002, 05:44 PM
winwintoo's Avatar
winwintoo winwintoo is offline
Senior Member
Join Date: Feb 2002
Location: Regina, Saskatchewan
Posts: 942
Gerry, I'm also running a Mac and I've been having lots of problems with links and things too. I use IE 5.1 as well.

I suspect my problems are peculiar to Mac and IE 5....

Reply With Quote top
Old 04-21-2002, 11:26 PM
Doug Nelson's Avatar
Doug Nelson Doug Nelson is offline
Join Date: Aug 2001
Posts: 7,062
Blog Entries: 21
I've heard some NS4 people can't view the Gallery (doesn't depend on OS).

I've tried to make sense out of the whole compatibility thing, got a headache, then learned that volumes of books have been written on the subject and still no one really knows.

In my opinion the entire web is still in beta.

However, I can explain that NS doesn't support 'hover' effects (the 'lighting up' you refer to). That's not broken, they just refused to implement it.
Reply With Quote top
Old 04-22-2002, 08:15 AM
winwintoo's Avatar
winwintoo winwintoo is offline
Senior Member
Join Date: Feb 2002
Location: Regina, Saskatchewan
Posts: 942
I hear you Doug. Any problems I'm having are not worth wasting your time trying to figure out.

I have much a much better time surfing with IE 5 than I do with any version of Netscape so I stick with what works most of the time.

BTW the sidebar menu now works except when I come here from and email notification.

Reply With Quote top

  RetouchPRO > Community > Website Feedback

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Link to Retouching Site matt_w Photo Retouching 6 06-04-2006 03:43 PM
Photographer web site Terry L Your Website 0 11-30-2005 07:07 PM
Known Photoshop Help Folder Problem Janet Petty Photoshop Help 0 11-27-2005 10:54 PM
Hard drive problem - I think? jeaniesa Hardware 43 07-14-2004 05:20 AM

All times are GMT -6. The time now is 08:34 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2016 Doug Nelson. All Rights Reserved