RetouchPRO

Go Back   RetouchPRO > Community > Website Feedback
Register Blogs FAQ Site Nav Search Today's Posts Mark Forums Read


Website Feedback Discussion of the retouchpro.com website and forums

Popout Menu Problem

Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 09-01-2002, 03:02 PM
fugitive's Avatar
fugitive fugitive is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2002
Location: Portland OR
Posts: 469
Quote:
Originally posted by Jakaleena
I tried F11 CJ, but going to Full Screen mode doesn't make the menu come back if it disappears.

Fugitive - I thought the problem you had with the menu was not that you didn't have one, but that you didn't like it and wanted it to go away. Maybe I've misunderstood your problem?

Seems kind of hard to navigate now that mine has disappeared... I like the popout menu. I want it back...
I have 2 problems with it. 1) it jumps out at me and actually prevents me from clicking on a forum or name, because it runs into my cursor, which stops it from being able to pick something.
2) the problem just mentioned, that doesn't bug me that much, that it is gone from many windows.
greg
Reply With Quote top
  #12  
Old 09-01-2002, 03:09 PM
Doug Nelson's Avatar
Doug Nelson Doug Nelson is offline
Janitor
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 7,068
Blog Entries: 21
Debbie: Intermittent problems, especially yesterday, are most likely caused by my fiddling with the installation while the board is still live. I'm more concerned with consistent, repeatable, current problems.

Greg: Can I get a screenshot of how the forum appears on your monitor? There should be more than enough distance between the navbar and the forum itself to prevent any accidental popping out. Are you left-handed by any chance?
Reply With Quote top
  #13  
Old 09-01-2002, 03:23 PM
Blacknight's Avatar
Blacknight Blacknight is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Whidbey Island, WA
Posts: 472
Talking

Same computer and everything for me, but NO popout menu at all. Haven't tried EVERYPLACE, but none here, and none on search for new posts page either.
Reply With Quote top
  #14  
Old 09-01-2002, 04:04 PM
chiquitita's Avatar
chiquitita chiquitita is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2002
Posts: 247
I know these are the worst type of problems to try and fix, but this appears to be very random. I have the problem with no pop-out when I visit the forums page for the first time in, say, several hours. Just now I tried closing my browser to see if the problem repeated upon first opening the browser, but it didn't. This time I had a pop-out on the main page, and on the forums page, but when I clicked on "last 24 hours", that page was missing one. Once again, if I click back and try again, it works. Very random. Sounds like a corrupt file somewhere.
Reply With Quote top
  #15  
Old 09-01-2002, 04:09 PM
Jakaleena's Avatar
Jakaleena Jakaleena is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Phoenix, Arizona
Posts: 709
chiquitita has described exactly what mine is doing too...

(BTW, I'm on WinNT with IE6)
Reply With Quote top
  #16  
Old 09-01-2002, 04:30 PM
Blacknight's Avatar
Blacknight Blacknight is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Whidbey Island, WA
Posts: 472
Once every 6 or 7 windows I get SOMETHING like a popout menu. IE 5.1.5 for Mac, OS9.1 (same as it has been all along, but only the last two days has this problem shown up).
Attached Images
File Type: jpg popout.jpg (66.4 KB, 18 views)
Reply With Quote top
  #17  
Old 09-01-2002, 04:42 PM
Sanda's Avatar
Sanda Sanda is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: Sydney Australia
Posts: 573
This is what I'm getting when I try to use the menu pop out.
I'm using Netscape.
Attached Images
File Type: jpg menu.jpg (38.0 KB, 25 views)
Reply With Quote top
  #18  
Old 09-01-2002, 05:00 PM
Blacknight's Avatar
Blacknight Blacknight is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Whidbey Island, WA
Posts: 472
I get the same as Sanda, in Netscape, but running the cursor over the menu items causes them to appear, and then they seem to stay there. No joy with IE, though. Oh - and can't seem to login with Netscape either.
Reply With Quote top
  #19  
Old 09-01-2002, 05:36 PM
Jakaleena's Avatar
Jakaleena Jakaleena is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Phoenix, Arizona
Posts: 709
Here's mine - just completely AWOL altogether...
Attached Images
File Type: jpg popout mia.jpg (45.2 KB, 26 views)
Reply With Quote top
  #20  
Old 09-01-2002, 05:43 PM
Doug Nelson's Avatar
Doug Nelson Doug Nelson is offline
Janitor
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 7,068
Blog Entries: 21
This has nothing to do with anything, but in all these screenshots you people are using some enormous fonts
Reply With Quote top
Reply

  RetouchPRO > Community > Website Feedback


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help me find this picture's problem areas? TallulahJean Image Help 5 03-24-2007 02:55 PM
Known Photoshop Help Folder Problem Janet Petty Photoshop Help 0 11-27-2005 11:54 PM
Hard drive problem - I think? jeaniesa Hardware 43 07-14-2004 06:20 AM
HPA III install problem dpnew Hidden Power Support 1 03-02-2004 05:58 AM
Original photo texture problem Len Image Help 18 04-15-2003 03:01 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2016 Doug Nelson. All Rights Reserved