RetouchPRO

Go Back   RetouchPRO > Community > Website Feedback
Register Blogs FAQ Site Nav Search Today's Posts Mark Forums Read


Website Feedback Discussion of the retouchpro.com website and forums

is there a virus?

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02-18-2003, 08:04 PM
Mig Mig is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: SF
Posts: 265
is there a virus?

Something strange is going on with my computer when I go into the challenges section. Most thumbnails won't dl, and neither will the 'bigger' pics. Then, if I leave the site and move on to others, none of the gifs at other sites will download, although they continue to try to. I use IE6.
When I delete all the internet temp files, other sites download as usual, but still, not in the challenges section here.
Is anyone else having this experience?
I've already looked over my computer and there's no virus' that were detected.

Mig
Reply With Quote top
  #2  
Old 02-18-2003, 08:17 PM
dcarr dcarr is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Glendale, New York
Posts: 282
Mig
Every so often, it seems, this problem occurs to one or more members. I can't remember all the reasons given, but check the website feedback forum going back over the last 2 months. You may find some answers there.
Debbie
Reply With Quote top
  #3  
Old 02-18-2003, 11:11 PM
T Paul's Avatar
T Paul T Paul is offline
Moderator
 
Join Date: Aug 2001
Location: USA
Posts: 2,987
This happens when an image with XML data is placed on a web site. Basically, there is a compatibility issue with PhotoShop 7.0 JPEGS and the Internet Explorer Browser (problem only seems to be with IE). PhotoShop 7.0 places extra data in its images, but using the SAVE FOR WEB options prevents this. SO...a reminder to PhotoShop users...please use the SAVE FOR WEB option when saving your images for display on the web. This will create the best file for web viewing and also eliminate any extra embedded data that would increase file size and slow downloading.

For more details on the problem click here

~T
Reply With Quote top
  #4  
Old 02-19-2003, 10:25 PM
Ed_L's Avatar
Ed_L Ed_L is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: northwest Indiana, about 45 minutes from Chicago, IL
Posts: 2,824
If you want to view the last thread on this, here it is.

Sorry T, I didn't see your link (I'm sleeping). The link you mentioned tells more about the problem. The link I posted was the at the beginning of the problem when everyone was trying to figure out what was happening.

Ed

Last edited by Ed_L; 02-19-2003 at 10:30 PM.
Reply With Quote top
  #5  
Old 02-23-2003, 01:06 PM
TwinANJ's Avatar
TwinANJ TwinANJ is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: New Jersey
Posts: 117
I had the same problem starting on the 19th. I work at a network LAN WAN company and when the same problem happened at work I called in one of the techs. It seems with the newer versions of Explorer it does not have JAVA script. I went to JAVA did the download and the problem was fixed at home and work.

Jean
Reply With Quote top
Reply

  RetouchPRO > Community > Website Feedback


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Still wondering about possible virus (What's .HQX?) Ed_L Salon 10 08-24-2004 08:45 PM
Do I have a virus? Ed_L Salon 15 07-22-2004 08:14 PM
I've got a virus! Ed_L Software 10 02-01-2003 12:31 PM
New Anti Virus Sanda Software 7 10-03-2002 04:16 PM
Virus Question jerry Salon 8 07-15-2002 02:36 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright © 2016 Doug Nelson. All Rights Reserved