Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uploading Pictures

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Uploading Pictures

    HELP!

    I attempted to upload a picture in my gallery - I'm new here - so I probably did it wrong.....NO, I OBVIOUSLY did it wrong! The picture does not show - just an X marks the spot. The image was .jpg format and 187kb. What did I do wrong? Then too, I thought I would just delete it from the gallery and no one would know that I didn't know what I was doing....couldn't figure out how to do that either!!!

    Somebody....please help!

  • #2
    Oh, and one other thing....I seem to have a problem with "linking" a picture in a post....I think I must be brain dead or something!

    Help help help....I need direction! I promise - I will learn my way around this wonderful site - soon!

    Comment


    • #3
      I moved this thread from the testing 123 forum...more people will see it here!

      Not sure why the image is not showing...if you want to delete and try again click where it says "edit photo". This will take you to a new screen where you can edit your comments, etc... There is a box at the bottom of this screen to check in order to delete the image. Check and click "submit"

      Try the upload again and see if it works. You might want to try and reduce the file size a bit as well, by using a higher compression for the .jpg.
      Last edited by G. Couch; 11-21-2002, 05:10 PM.

      Comment


      • #4
        Thanks so much, Greg. It worked this time...go figure!

        Comment


        • #5
          Kathie,

          If I haven't already welcomed you to the site, WELCOME! I like someone with a sense of humor.

          Ed

          Comment


          • #6
            Thanks for the welcome Ed...I'm so glad to be a part of this terrific group.

            Comment

            Loading...
            Working...
            X